luni, 5 aprilie 2010

Vacutze MaTuRe sau ImaTuRE


Vacutzele imature isi pastreaza agenda complet goala si asteapta sa le sune un barbat. Vacutzele mature isi fac propriile planuri si ii spun cu gratie barbatului pe care il apreciaza ca estebinevenit in acele activitati la care doreste sa participe.
Vacutzele imature vor sa-l controleze pe barbatul din viata lor. Vacutzele mature stiu ca, daca barbatul este cu adevarat al lor, controlatul este absolut inutil.
Vacuztele imature il "verifica" pe barbatul care nu le-a sunat. Vacutzele mature sunt prea ocupate ca sa observe ca el nu a sunat.
Vacutzele imature incearca sa "inlantuiasca" un barbat utilizand sexul.Vacutzele mature stiu ca numai sex-appealul de tip mental poate determina un barbat sa vrea sa te "inlantuiasca" el pe tine.
Vacutzele imature falsifica manifestarile placerii sexuale, ori asteapta cuminti sa termine barbatul ceea ce face el acolo in mod egoist ori prostesc... Vacutzele mature, in aceeasi situatie, spun "Opreste-te", se ridica, se imbraca si pleaca.
Vacutzele imature le este frica de perioadele in care sunt pe cont propriu. Vacutzele mature apreciaza aceste perioade si le utilizeaza ca timp pretios, in care poti realiza mari progrese personale.
Vacutzele imature ignora "baietii buni". Vacutzele mature ignora "baietii rai".
Vacutzele imature il pot aduce pe un barbat la orgasm.Vacutzele mature il pot aduce pe barbat acasa.
Vacutzele imature sunt permanent ingrijorate ca nu sunt suficient de frumoase sau bune pentru un anume barbat. Vacutzele mature stiu ca sunt suficient de frumoase sau suficient de bune pentru oricare barbat.
Vacutzele imature incearca sa monopolizeze tot timpul barbatului lor.Vacutza matura realizeaza ca ii poate oferi linistita spatiul de care are nevoie unui barbat - asta va face timpul petrecut apoi in cuplu chiar mai placut si special - si pleaca sa se distreze cu proprii prieteni.
Vacutzele imature gandesc ca un barbat care plange este un barbat slab.Vacutzele mature ii ofera acestuia un umar pe care sa planga si o batista.
Vacutzele imature vor sa fie rasfatate si ii spun asta in mod raspicatbarbatului lor. Vacutzele mature ii "arata" barbatului ce inseamna rasfatul si il fac sa se simta suficient deconfortabil ca sa poata raspunde cu reciprocitate fara teama ca-si va pierde "barbatia".
Vacutzele imature sunt ranite de un barbat si-i fac pe toti ceilalti barbati sa plateasca pacatele aceluia. Vacutzele mature stiu ca ala a fost doar UN barbat.
Vacutzele imature se indragostesc si vaneaza obiectul afectiunii lor pana in panzele albe, ignorand toate semnalele pe care le primesc si toate realitatile care nu se potrivesc cu iluziile lor dragi. Vacutzele mature stiu ca, uneori, cel pe care il iubesti nu te poate iubi pe tine si isi vad de viata lor mai departe, fara amaraciune si furie.
Vacutzele imature vor citi aceste randuri si isi vor schimba atitudinea.Vacutzele mature vor citi si transmite mesajul mai departe, altor vacutze mature.
Pupici vacutzelor,
speram mai mature acum;))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu